Tlf: 69 12 69 00   –  Se åpningstider
MASSASJE, FOTPLEIE OG VELVÆRE
spa1
Massasje, fotpleie og velvære - Unn deg litt SCS-luksus

Vi har de siste årene utviklet vår trening-, fysikaslske- og SPA-tilbud, til å også kunne tilby en variert velvære-avdeling på Sports Club Sarpsborg. Den er vi veldig stolte av, og vi ser at flere ser viktigheten av å ta vare på kroppen på ulike måter for å føle en økt velvære. Våre velvære-behandlere og tilrettelagte tilbud har stor fokus på at du skal stresse ned og ta vare på deg selv.

Vår sentrale beliggenhet med gratis parkering er noe mange setter pris på. Når du i tillegg evt. kan kombinere dette med andre gode helsetilbud som fysioterapi, trening, sosialt miljø, god service i flotte lokaler, så kan vi muligens hjelpe deg også med andre helsemål og velværefaktorer.


Massasje, fotpleie m.m. i egen velvære-avdeling
Vi har utviklet en egen velvære-avdeling, som har blitt en viktig suplement til helsetilbudet vårt. Hverdagen preges av mye stress, og vi bruker mye tid på å tilfredstille de rundt oss, jobb, barn m.m. Å kunne unne seg til "hverdags-luksus", hvor DU er i fokus, har vist seg å øke selvfølelsen og bedre helsen.

Vår velvære-avdeling består av en massør og en velvære-behandler, i tillegg til personlig trenere og fysioterapeuter som også kan tilby relavante tilbud, med fokus på helsen, behandling etc.

Noen eksempler på hva vi tilbyr:
 • Ulike typer fotpleie og fotmassasje
 • Ulike typer massasje
 • "Mindfullness"
 • Varmebehandling
 • Fotbad
 • Indian Head massasje 
 • Sportsmassasje 
 • Aromamassasje 
 • Delt / Full kroppsmassasje 
 • Relax-massasje 
 • Graviditetsmassasje  
 • Deep Tissue massasje 
 • Coconut-massasje
Meditasjon
- 1 - 1
- 2 eller flere 
 

SPA-avdeling

Vi har i både herre- og damegarderoben egne områder for ulike behov. Egen dusj-avdeling, toppes med både vanlig badstue og infrarød-badstue, massasjestoler, solarium og fotbad. Bruk hele medlemskapet og få maks ut av verdien på abonnementet ditt. Dette er også tilbud som kan være med på å stresse ned, bedre selvfølelsen m.m. Vi har også sett at økt bruk av disse tilbudene, fører til bedre treningsrutiner og økt treningsglede. OG det viktigste av alt - dette er tilbud som du og kroppen fortjener :-)

 Andre velvære tilbud

Etterspørselen etter ulike velvære tilbud økes, og da må vi på Sports Club Sarpsborg være med å tilrettelegge for å tilfredsstille disse behovene. Derfor har vi lagt tilrette for flere lavterskel gruppetimer med fokus på kropp og sjel, flere yoga/BodyBalance-timer, bedre og større café med fokus på trivsel og hygge, flere sosiale eventer, mer kvalitet og økt kunnskap i treningsveiledning for trygghet og økt treningsglede, nytt og svært behagelig velvære-rom (åpnes snart), økt cafè-utvalg (drikke, barer, mat etc.), flere sittegrupper og flere treningsveiledere for økt trivsel.


Ring oss på telefon 69126900 eller kontakt oss for spørsmål eller for å booke en tid
 
Kontakt oss
Bestill time
Relaterte nyheter
workout1
18.11.2017 13:04
For en dag! VI er i gang med Workout for Water
Les mer
pardans
14.11.2017 09:21
Endelig! Vi starter opp med par-dans som en del av vårt gruppetreningstilbud
Les mer
23107179 10102742981305565 249635961 o
01.11.2017 00:22
Månedens foredrag-tema: Kosthold og næring
Les mer
23023900 10102742980152875 1777613216 n
30.10.2017 22:52
Halloween i barnepassen
Les mer
Relaterte sider
Fysioterapi og behandling
GEN-test
Kroppskanning og testing
Riccochet / squash
Massasje, fotpleie og velvære
Personlig Trening
Kosthold
Personlig Helseplan
Treningsveiledning
Barnepass
Gruppetrening
Teens Club
Small group / Team / PT i gruppe
Trening for alle
Uansett hvilken motivasjon du har for å begynne å trene, kan Sports Club Sarpsborg bistå deg og hjelpe deg til å nå dine mål.
Se treningstilbud
Meld på
GRATIS PERSONLIG HELSEPLAN
Kontakt oss i dag, og vi gir deg en uforpliktende helse-kartlegging (personlig helseplan) til en verdi av kr. 500,-
En personlig helseplan hjelper oss å tilrettelegge et riktig tilbud for deg, slik at du øker sannsyngheten for at du skal nå dine helsemål.
Motta min uforpliktende gratistime